"Schitterende energiezuinige woningen met een uitzonderlijk knappe indeling. Thuiskomen in de Demervallei is geweldig."
Stefan
Bouwcomfort​
Residentieel

ZICHEM - Daelem

Deze 4 moderne half open woningen voldoen volledig aan de nieuwste energienormen en zijn dan ook BEN.  Het knappe verzicht en de ruime lichtinval kunnen je niet onberoerd laten.  De woningen liggen op een boogscheut van de supertoffe dorpskern met cafés en een verse Topslager en op fietsafstand van een Colruyt supermarkt.

Daelem ligt aan de rand van het Demerbroek natuurpark en is toch zeer vlot bereikbaar.  Je kan kiezen uit openbaar vervoer met de bus of de trein (verbinding Aarschot-Diest) of neemt de wagen om al na 8 km op de E314 autostrade terecht te komen.  

Residentieel

Re-integreer Fromont

Midden in de charmante dorpskern van Willebroek creërden we een plek waar het fijn leven is, kinderen veilig kunnen spelen en je zelf rustig kan ontspannen. Het drukke centrum heeft een ruim aanbod aan winkels en cafés maar ook een wekelijkse markt.  

Fromont is super centraal gelegen, op een boogscheut van de oprit van de A12 die je vlot in Brussel of Antwerpen brengt.  Als alternatief kan je ook met de auto naar de E19 pendelen of met de trein vanuit het centrum direct naar Brussel of Antwerpen.  Ook aan openbaar vervoer geen gebrek.  

Boek nu je gratis rondleiding op de werf

Een gedetailleerde uitleg over alle mogelijke afwerkingen, de te maken keuzes, de omgeving en de verwachte timing.

Deze website gebruikit cookies. Door het gebruik van deze site, aanvaard u ons gebruik van deze cookies.